Uncategorized

Se schimbă sensurile de circulaţie pe mai multe străzi din oraş

Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Braşov a decis, săptămâna aceasta, să schimbe sensurile de circulaţie din zona delimitată de străzile 13 Decembrie, Griviţei, Mihail Kogălniceanu şi Iuliu Maniu, după ce braşovenii care locuiesc în acest cartier au solicitat acest lucru în vederea fluidizării traficului.
Astfel, pe tronsonul din strada Gheorghe Lazăr cuprins între 13 Decembrie şi Petru Maior va fi sens unic dinspre 13 Decembrie, iar din dreptul străzii Petru Maior până în Ana Ipătescu, sens dublu. Pe această stradă se parca pe ambele părţi, astfel că pe primul tronson nu mai puteau trece două maşini una pe lângă alta. Totodată, şi pe strada Petru Maior va fi sens unic dinspre Iuliu Maniu spre Griviţei, iar pe străzile Miron Costin şi Ana Ipătescu se va putea circula cu autoturismul doar dinspre Gheorghe Lazăr spre Iuliu Maniu.
Modificările vor fi efectuate până la finele acestei săptămâni, când, totodată, vor mai fi efectuate reglementări în trafic şi în alte zone ale oraşului. De exemplu, şi pe Traian Grozăvescu se va reintroduce circulaţia pe ambele sensuri, după ce în urmaă cu aproximativ două săptămâni se decisese să fie sens unic pe această arteră din Iuliu Maniu spre Mihai Viteazu. „În urma evaluărilor făcute s-a constatat că fluidizarea traficului prin crearea de sens unic pe această stradă nu a ajuns la nivelul aşteptat. Forate mulţi conducători auto nu respectau semnele de circulaţie, astfel că situaţia a fost discutată, din nou, în Comisia de Circulaţie şi s-a luat decizia de a se introduce circulaţia pe ambele sensuri”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.
În schimb, până la finele acestei săptămâni, pe strada Decebal, aflată între Traian şi Saturn, va fi sens unic dinspre Barbu Ştefănescu Delavrancea spre Zizinului. În urma solicitărilor locatarilor, pe o parte a acestei străzi se vor amenaja locuri de parcare de reşedinţă.

via Blogger http://www.blogbrasov.com/2013/10/se-schimba-sensurile-de-circulatie-pe.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s