Uncategorized

Toto Cutugno concertează la Braşov în noiembrie 2013

Toto Cutugno

Toto Cutugno va susţine două concerte în această toamnă în România. După anunţarea concertului de la Bucureşti, din 3 noiembrie 2013, de la Sala Palatului, organizatorii anunţă încă un concert pe scena Sălii Sporturilor din Braşov, pe 5 noiembrie. În cadrul ambelor concerte, artist italian va fi acompaniat de Orchestra Simfonică Bucureşti.
Cel mai cunoscut cântăreţ italian va reveni la Braşov, după 20 de ani de la Cerbul de Aur 1993, într-un concert unic pentru adevăraţii iubitori de muzică italiană. Organizatorul evenimentului, Dana Siman (MEI Concerts Entertainment), declară: “Concertul din Braşov este o continuare firească a conceptului inedit pe care l-am pregătit iubitorilor de muzică italiană“.
Singurul italian câştigător al concursului Eurovision, Toto Cutugno se face remarcat prin tonul profund al vocii şi pitorescul melodiilor care ar face orice italian să se simtă mândru. În anul 1980 este marele câştigător al festivalului Sanremo. Toto Cutugno a rămas memorabil în muzica internaţională prin peste 400 de melodii compuse şi peste 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.
Atât în concertul de la Bucureşti, cât şi în cel de la Braşov, fanii lui Toto Cutugno se vor putea bucura de hit-urile care l-au consacrat pe îndrăgitul artist italian pe scena internaţională: “L’Italiano”, “Serenata”, “Innamorati” sau “Soli”.

Bilete Toto Cutugno la Braşov

Biletele pentru concertul Toto Cutugno de la Braşov sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, dar şi în Braşov la Librăria Ştefan Octavian Iosif, la trei categorii de preţ:
Categoria VIP – 350 lei
Categoria I – 250 lei
Categoria II – 150 lei

via Blogger http://www.blogbrasov.com/2013/09/toto-cutugno-concerteaza-la-brasov-in.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s