Uncategorized

Pascal Reber,în concert la Biserica Neagră

Paul Reber

Pascal Reber, organist co-titular la celebra orgă a Catedralei din Strasbourg (Franţa), va concerta vineri, 19 aprilie, de la ora 18:00, la Biserica Neagră.
Organistul francez se află la Braşov cu ocazia parteneriatului cultural internaţional dintre Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” şi Ecole De Musique et d’Art de Ferrette (Franţa), prin care profesorii şi elevii celor două instituţii de învăţământ vor avea un schimb de experienţă prin realizarea în comun a unor concerte şi activităţi metodice de specialitate.
Concertul de la Biserica Neagră este unul dintre aceastea, iar cei prezenţi vor avea ocazia de a asculta lucrări de J.S. Bach, C. Franck, C.M. Widor şi câteva improvizaţii la orga Buchholz, fiind în acelaşi timp şi o demonstraţie pentru elevii clasei de orgă.    Pascal Reber este, din anul 2002, organist co-titular la orga mare a Catedralei din Strasbourg, având în acelaşi timp o intensă activitate solistică şi pedagogică.
A susţinut numeroase concerte în Franţa şi în ţări precum Germania, Elveţia, Olanda, Ungaria, Anglia şi Japonia, fiind recunoscut pentru practica improvizaţiei. Cu această ocazie se va adăuga palmaresului său şi prezenţa în ţara noastră, la Braşov, prin concertul la orga mare a Bisericii Negre.
Biletul de intrare costă 8 lei şi poate fi procurat în săptămâna concertului sau începând cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

via Blogger http://www.blogbrasov.com/2013/04/pascal-reberin-concert-la-biserica.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s