brasov / lacul lebedelor / PATINOAR

Lacul Lebedelor pe Gheaţă

Lacul Lebedelor

În premieră la Braşov, pe 8 februarie 2013 vine spectacolul ”Lacul lebedelor pe gheaţă”!
Patinoarul Olimpic Braşov va găzdui trupa de renume internaţional IMPERIAL ICE STARS. Echipa de patinatori a adunat de-a lungul timpului peste 250 de medalii şi a impresionat de fiecare dată publicul cu salturi spectaculoase, elemente acrobatice din competiţiile olimpice combinate cu măiestrie cu jocuri de lumini, flăcări pe gheaţă, zăpadă, magie şi nostalgie.

The Imperial Ice Stars a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall din Londra până la Esplanade Theatre din Singapore.
Producţia ”Lacul lebedelor pe gheaţă” s-a pus în scenă în peste 22 de ţări din Noua Zeelandă până în Scoţia, între 2010 şi 2012. În 8 februarie 2013 şi braşovenii se pot bucura de feeria acestui spectacol pe gheaţă!
“The Imperial Ice Stars sunt pentru patinaj ceea ce Cirque de Soleil sunt pentru circ – inspiraţie, originalitate şi teatru măreţ” Sunday Telegraph – Sydney
Închipuiţi-vă o echipă formată din 26 de campioni europeni, mondiali şi olimpici, în marea lor majoritate proveniţi din fosta URSS, veniţi în faţa dumneavoastră nu doar pentru a prezenta un triplu lutz, dublu toe-loop sau salturi quadruple, ci pentru a da viaţă unei poveşti de dragoste între un prinţ şi o fecioară lebădă.
Sursă de inspiraţie a capodoperei “Lacul Lebedelor” este o veche legendă rusă în care se povesteşte despre transformarea unor prinţese în lebede de către un vrăjitor rău, al cărui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui prinţ.
“Lacul Lebedelor Pe Gheaţă” reprezintă un pachet complet la superlativ:

*Baletul Lacul Lebedelor este compoziţia marelui compozitor rus Piotr Ilici Ceaikovski

*Punerea în scenă este facută de către creatorul “teatrului dramatic pe gheaţă ” – Tony Mercer

*Echipa de performeri reprezintă crema patinajului rus, componenţii fiind antrenaţi încă de la vârsta de 4 ani de nume mari ale patinajului rusesc

*Costumele îndrăzneţe şi sofisticate sunt cusute de către croitorii de la Bolshoi Ballet

*Echipa de tehnicieni este capabilă să producă 14 tone de gheaţă în 34 de ore

*Patinatorii ruşi beneficiază nu doar de expertiza şcolii de balet ruseşti dar şi de un program care cuprinde 9 ore de antrenament zilnic – 6 zile pe săptămână.

Odette,” lebăda albă”- personajul principal al piesei este interpretată de Olga Sharutenko, campioană mondială la juniori, binecunoscută şi pentru interpretările din “Fantoma de la Operă pe Gheaţă”, “Peter Pan pe Gheaţă”, “Frumoasa Adormită pe Gheaţă”, “Spărgătorul de Nuci pe Gheaţă” etc.

Biletele vor fi puse în vânzare la Patinoarul Olimpic Braşov şi în Piaţa Sfatului – standul special amenajat.
Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe http://www.biletoo.ro, http://www.bilet.ro, http://www.blt.ro.

Preţul biletelor variază între 50 şi 250 lei.

La cererea publicului venim cu un al 2-lea spectacol la ora 16.30!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s