brasov / Centru / centru Civic / constructie / Cora / hipermarket / parcare

Hypermarketul Cora in Block-starturi

Sigla Magazinul Cora

Sensul giratoriu din faţa fostei uzine va fi gata în cel mult o săptămână, însă, se va deschide un nou şantier în dreptul staţiei de autobuz. Zilele acestea se dărâmă ce a mai rămas din fosta uzină, iar dezvoltatorul de la Hidromecanica se apucă de amenajarea parcării subterane. Intrarea spre parcarea subterană se va face prin dreptul actualei staţii RAT.
Lucrările la sensul giratoriu de la Hidromecanica se vor termina în maximum o săptămână, însă zona va rămâne tot în şantier, fiindcă dezvoltatorul care a cumpărat fosta platformă industrială din Centrul Civic, „Cora România”, vrea să demareze lucrările la proiectul anunţat încă de acum doi ani.
În prezent, lucrările de demolare a fostului sediu administrativ al fabricii au fost reluate, iar după ce întreg terenul va fi curăţat, următoarea lucrare ce va demara este pentru construcţia unei parcări subterane, ce va deservi complexul comercial, hotelul şi spaţiile de imobile şi birouri planificate pentru această zonă.
Intrarea spre parcarea subterană se va face prin dreptul actualei staţii de autobuze. Conform proiectului anunţat de cei de la Cora, parcarea va avea 1.264 de locuri, iar zona nu va duce lipsă nici de spaţii verzi, 1,8 hectare, din cele patru, fiind rezervate în acest sens.
Resistematizarea circulaţiei în zonă, astfel ca să existe acces facil spre viitorul complex comercial a fost făcută tot pe banii dezvoltatorului. Proiectul anunţat de acesta a fost însă amânat, iar cel mai probabil hipermarketul Cora îşi va deschide porţile abia peste doi ani.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s