blogbrasov / brasov / CAZARE / cetate / circuit touristic / gara / piata sfatului / poiana brasov / Postavaru

Transport Urban şi Mersul Trenurilor, aplicaţii mobile disponibile în curând şi pentru Braşov


Operatorul Vodafone România a lansat ieri două aplicaţii mobile pentru utilizatorii de smartphone: Transport Urban şi Mersul Trenurilor. Aplicaţia gratuită Transport Urban include optiunea de planificare a rutelor urbane, utilizand mijloacele de transport public din Bucureşti şi Iaşi pentru început, urmând ca aplicaţia să integreze si reţelele de transport din Brasov, Timisoara, Constanta si Cluj-Napoca.
Aplicaţia este compatibilă cu sistemele de operare Android, iOS si Windows Phone, deci nu toţi cei care folosesc un telefon mobil îşi vor putea plăti călătoriile în sistemul de transport public RAT direct din aplicatie, ci doar cei care folosesc un smartphone. Achizitionarea se face prin accesarea butonului de plata bilete, iar dupa selectarea optiunii „Plateste prin SMS” aplicatia va genera un SMS predefinit cu textul „A” catre numarul 7456. Utilizatorul trebuie doar să selecteze opţiunea de trimitere SMS, iar dupa câteva secunde, acesta va primi confirmarea plătii si codul de control alocat. Mesajul trebuie pastrat pana la expirarea valabilitatii abonamentului, potrivit capital.ro.
Aplicaţia „Mersul Trenurilor”, construită prin intermediul platformei Appscend, este disponibilă atât pentru iOS, cât si pentru Android. Aplicaţia oferă acces la o bază de date despre circulaţia curselor feroviare din ţară.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s