brasov city / brasov harta / Brasov live / cazare in brasov / harta brasov / hotel brasov / hoteluri brasov / hoteluri in brasov / pensiune in brasov / pensiuni brasov / poiana brasov / USAREUR

Concert al orchestrei Armatei SUA, la Brașov

La invitaţia Centrului Cultural American, Orchestra Forţelor Armate
Americane Staţionate în Europa (The U.S. Army Forces in Europe – USAREUR) va susţine în data de 11 mai un concert inedit la Brașov.
Concertul începe la ora 17.30, în Piaţa Sfatului, iar intrarea este liberă. Orchestra USAREUR reprezintă Statele Unite ale Americii şi Forţele Armate la ceremonii, evenimente de celebrare a relaţiilor cu alte ţări şi evenimente diplomatice de prim rang.
Orchestra Forţelor Armate Americane Staţionate în Europa, sub comanda locotenent colonelului Beth T. M. Steele, este staţionată la cazarma Tompkins în Schwetzingen, Germania. Orchestra a fost fondată în 1940 şi, în prezent, împreună cu grupul său partener, Corul Soldaţilor Armatei Statelor Unite în Europa, este cea de-a treia organizaţie muzicală a Armatei SUA, ca mărime.
În afara graniţelor, este cea mai mare orchestră a Statelor Unite şi principalul ambasador muArmatei SUA în Europa. Orchestra reunită a Armatei Statelor Unite în Europa are mai mult de 200 de reprezentaţii pe an şi a avut spectacole în peste 20 de ţări europene şi din Orientul Mijlociu, din Rusia până în Irak.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s