brasov / CAZARE / Centrul Cultural Reduta / cetate / circuit touristic / maia morgenstern / maitreyi / piata sfatului / poiana brasov / Postavaru

Maia Morgenstern la Reduta

Actriţa Maia Morgenstern va juca, luni, 26 martie, într-un spectacol special la Centrul Cultural Reduta din Braşov. Spectacolul este realizat după romanul „Maitreyi” de Mircea Eliade, cu intervenţii din „Dragostea nu moare”, de Maitreyi Devi. Este prima dată când aceste două puncte de vedere se întâlnesc pe o scenă de teatru. 
„Maitreyi” este o poveste care te determina sa-ti lasi sufletul sa respire. El a a scris „Maitreyi” dupa ce a fost dat afara din casa familiei Narendra Sen. Ea a scris ‘Dragostea nu moare”, ca raspuns revoltata de aparitia romanului lui si de toate fanteziile de amor, pe care le marturiseste si care o au ca personaj central. Fiecare a transpus subiectiv ceea ce sufletul sau a trait la o intensitate paroxistica, dincolo de reguli, prejudecati, religie, cultura. 
Din distribuţie mai fac parte, alături de Maia Morgenstern, Ailyin Cadir, Vlad Zamfirescu, Doru Ana, Anca Sigartău, Jasmine Iliescu, Carla Maria Teaha, Marius Chivu, Radu Micu şi Teodora Garofil. Spectacolul are loc de la ora 19, iar biletele s-au pus în vânzare la Reduta.

 Mai multe informatii la nr de tel.: 0752791902.
Biletele se gasesc la Centrul Cultural „Reduta” si OTP Bank, vis-a-vis de magazinul Star (intrare din str. Nicolae Balcescu).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s