brasov / CAZARE / cetate / circuit touristic / piata sfatului / poiana brasov / Postavaru / RESTAURANT / Tampa

C&A deschide pe 1 Martie magazinul de la Braşov

Olandezii de la C&A deschid magazinul din Braşov chiar pe 1 martie. Magazinul va fi amplasat în cadrul Braşov Retail Park, centrul comercial construit de sud-africanii de la NEPI (New Europe Property Investments) lângă Carrefour. Cristian Codrea, district manager al C&A România, ne-a declarat, ieri, că magazinul se va întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, până în prezent fiind angajate doar opt persoane.
Anul trecut olandezii au deschis zece magazine în Botoşani, Sibiu, Focşani, Suceava, Piteşti, Ploieşti, Timişoara, Bucureşti, Craiova şi Constanţa. În 2011 C&A a deschis mai multe unităţi decât în primii doi ani de prezenţă pe piaţă, ajungând la un total de 17 unităţi.
„Toate oraşele cu cel puţin 100.000 de locuitori sunt interesante pentru noi”, a mai precizat Cristian Codrea. El mai spune că toate magazinele C&A au acelaşi concept „Family Store”, aşadar suprafeţele trebuie să aibă o anumită mărime, altfel nu pot fi oferite produse pentru întreaga familie. Suprafaţa medie a magazinelor C&A este de circa 1.200 de metri pătraţi.
De altfel, tot pe 1 martie îşi vor inaugura magazinul din cadrul aceluiaşi centru comercial şi nemţii de la Deichmann, retailer de încălţăminte. Tot acolo vor mai funcţiona magazine ale companiilor Takko, drogerie markt, Flanco şi New Yorker.
Reprezentanţii NEPI negociază cu Dan Şucu, proprietarul Mobexpert, achiziţia unui teren apropiat pentru dezvoltarea unui proiect de dimensiuni mai mari. Suprafaţa închiriabilă a proiectului NEPI de la Braşov este de 5.300 de metri pătraţi, iar terenul a fost cumpărat în februarie 2011 de la Volksbank.

Sursa: www.bzb.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s