brasov / CAZARE / cetate / circuit touristic / piata sfatului / poiana brasov / Postavaru / RESTAURANT / Tampa

Anda Adam, la Kiss Fm: Dacă aș fi fost oraș, prefer Brașovul

Anda Adam a fost invitata lui OLiX și a lui Dj Yaang la Kiss Kiss in the Mix, transmisă din studioul Kiss FM aflat în Plaza România. Artista a lansat la Kiss FM noua ei piesă, intitulată “Can You Feel Love”.

Piesa a fost realizată împreună cu un dj portughez, Kourosh Tazmini, a spus Anda Adam la Kiss FM. “Producția piesei îi aparține, iar muzica și textul îmi aparțin. A fost o colaborare foarte frumoasă. Este o piesă pe care am ‘simțit-o’ într-adevăr”, a mărturisit invitata. Anda Adam le-a mai povestit Kissomanilor că videoclipul piesei a fost filmat anul trecut în Portugalia.

OLiX și Dj Yaang au inaugurat cu această ocazie o nouă rubrică intitulată “Dacă ai fi fost” și în care invitata a trebuit să răspundă repede la câteva întrebări. Kissomanii au aflat astfel că, dacă Anda Adam ar fi fost un oraș, ar fi preferat să fie Brașov, dacă ar fi fost mașină, ar fi fost un BMW. Artista le-a mai spus gazdelor că îi place filmul Avatar și, dacă ar fi o băutură, ar prefera Sex on the Beach. De asemenea, Anda le-a spus lui OLiX și Dj Yaang că ar vrea să fie taur și că îi place mâncarea de bame.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s