CASA SFATULUI / catedrala / cetatea / cetatea brasov / circuit touristic / festival / HOTEL / muzeu / OPERA BRASOV / RESTAURANT / Tampa

Obiectivele turistice ale Brasovului, promovate la nivel national

  CJ Braşov a finalizat proiectul prin care vor fi promovate principalele obiective din toate colţurile Braşovului. Proiectul, în valoare de peste un milion de lei, a fost cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional şi a presupus, pe lângă tipărirea de pliante şi broşuri şi realizarea de obiecte tradiţionale personalizate. Proiectul de promovare se va desfăşura însă, numai la nivel naţional, nu şi internaţional.


La târgurile de turism din ţară vor fi împărţite suvenire create de meşteşugari braşoveni. Printre acestea se numără păpuşi îmbrăcate în portul tradiţional al celor trei zone din judeţ, Ţara Făgăraşului, Ţara Bârsei şi zona Rupea, linguri de lemn sculptate cu motive specifice, ouă încondeiate, dar şi picturi pe sticlă cu Cetatea Făgăraşului, ansamblul de biserici evanghelice fortificate din Viscri sau Biserica Neagră.
Potrivit adevarul.ro, tot prin acest proiect, a fost realizat şi portalul http://www.turculturalbrasov.ro, care oferă informaţii detaliate pentru potenţialii turişti. Pe site, există o secţiune de tururi virtuale prin care oricine poate descoperi foarte uşor prin imagini cetăţile castelele şi bisericile fortificate din judeţ. Totodată, sunt prezentate câteva itinerarii care pot fi completate şi diversificate prin intermediul sugestiilor oferite de cei care au călătorit deja în aceste zone.

sursa: brasov.net

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s