CASA SFATULUI / catedrala / cetatea / cetatea brasov / circuit touristic / HOTEL / muzeu / RESTAURANT / Tampa

„Arena Leilor“, la Braşov

Pe data de 20 februarie 2012, echipa de producţie a emisiunii „Arena Leilor” şi organizatorii programului School for Startups România se vor afla la Braşov, Hotel Ambient, Sala Millenia, la unul dintre evenimentele din cadrul unui turneu naţional ce vizează selectarea celor mai bune proiecte de afaceri pentru noul sezon al emisiunii, urmand ca pe 21 februarie sa fie la Sibiu, Hotel Golden Tulip, Sala Goga. Participarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Împreună, „Arena Leilor” şi School for Startups România îşi propun să găsească oameni cu iniţiativă şi spirit antreprenorial care doresc să prezinte o idee de afacere, o invenţie sau o afacere pe care doresc să o extindă,  în faţa unor investitori dispuşi să îşi investească atât banii, cât şi experienţa  în afaceri noi sau în curs de dezvoltare.

În cadrul acestei întâlniri, experţii în educaţie antreprenorială de la School for Startups România vor susţine un Open Class despre modul în care trebuie prezentată o idee de afacere sau o afacere în faţa unui investitor şi importanţa proiectării unui business plan.

Evenimentul este sustinut de Junior Chamber International Brasov,  o organizaţie de tineri antreprenori şi profesionişti hotărâţi să contribuie la dezvoltarea economică a regiunii Braşovului şi să ofere tinerilor de aici oportunitatea de a-şi dezvolta noi aptitudini. Ca o platformă de tineri leaderi care urmăreşte schimbările pozitive din societate, JCI Braşov abordează cele patru direcţii majore ale organizaţiei – antreprenoriat, dezvoltare individuală, dezvoltare internaţională şi comunitate.

Cristina Bâtlan, owner Musette, Dragoş Anastasiu, cunoscutul om de afaceri şi General Manager Eurolines, alături de Péter Barta, Director Executiv Fundaţia Post-Privatizare, le vor vorbi participanţilor despre experienţa pe care o oferă participarea în emisiunea Arena Leilor şi despre mecanismul de realizare a emisiunii, dar şi despre cum puteţi construi un plan de afaceri de succes care să atragă investitori.

Va urma apoi o sesiune de prezentări de proiecte în faţa unui juriu format din membrii echipei de producţie a emisiunii, iar proiectele selectate vor fi prezentate ulterior în cadrul show-ului TV în faţa investitorilor invitaţi.

Participarea  la eveniment este gratuită (însă locurile sunt limitate), iar înscrierea se face prin completarea formularului de înregistrare disponibil pe http://www.turneuarenaleilor.ro, până la data de 19 februarie 2012.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s