Uncategorized

Complex turistic Jasmine

Complexul turistic Jasmine este o destinatie turistica deosebita, aflat in zona rezidentiala a Brasovului in proximitatea celui mai impunator lacas ecumenic din oras. Complexul cuprinde o pensiune Casa Jasmine de 4**** si un hotel Jasmine de 3*** despartite de o gradina superba de flori.

Pensiunea este situata la 5 minute de mers cu masina sau 20-25 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului si ofera servicii de foarte buna calitate prin profesionalism, eleganta, stil si discretie.
Construita in anul 2005, pensiunea aduce clientilor sai o gama variata de facilitati care vin in intampinarea nevoilor de acomodare, atat pentru turistii in regim business cat si pentru cei ce petrec vacantele la munte.

Paleta de servicii de foarte buna calitate este completata cu o sala de restaurant cu 40 locuri, terasa cu 20 locuri si o receptie dotata cu telefon, fax copiator, POS, seif pentru pastrarea valorilor, etc.
Facilitati si servicii: camere spatioase cu balcon, mic dejun inclus, receptie 24 din 24, room-service, bar-terasa, parcare gratuita.
Amplasamentul si spatiul de care dispune o face ideala atat pentru organizarea de dineuri si de mese festive, cat si pentru sarbatorirea unor evenimente speciale.

Ca si structura camerele se impart in :
– 2 camere cu pat matrimonial
– 2 camere duble cu pat twin
– 2 garsoniere elegante ce dispun de mini-bucatarie, jacuzzi

Hotelul, constructie finalizata in luna august 2009, este o locatie impresionanta care dispune de 19 de camere duble (13 camere cu pat matrimonial si 6 camere twin) finisate la cele mai inalte standarde si dotate cu baie proprie, telefon, internet, tv cablu, AC (aer conditionat), minibar.

Va oferim cele mai bune servicii completate cu o sala de restaurant de 75 de locuri, o sala de conferinte de 100 de locuri, cigar-club si o receptie dotata cu telefon, fax copiator, POS, seif pentru pastrarea valorilor, etc.
Facilitati si servicii: camere spatioase cu balcon, mic dejun inclus, receptie 24 din 24, room-service, instalatie de sonorizare, ascensor pentru 4 persoane, terasa, parcare gratuita.
IdealPe langa cazare si mic dejun, va oferim o diversitate de servicii suplimentare:
REZERVARI

•   Organizarea de evenimente (nunti, botezuri, banchete, aniversari, etc) in 2 sali de restaurant, una cu o capacitate de 45 persoane si alta de 80 persoane
•   Organizarea de meeting-uri intr-o sala de conferinta de 100 persoane
•   Cigar Club
•   Bar terasa
•   Room-service
•   Serviciul de spalatorie.
•   Prestari turistice (rezervari, excursii, ghid interpret, transfer, etc)
•   Transport de persoane
•   Parking gratuit pentru evenimente.

 Complex Jasmine: Str. Vulcan nr. 104, Brasov, Romania

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s