brasov / CAZARE / cetate / circuit touristic / piata sfatului / poiana brasov / Postavaru / RESTAURANT

VILA DARIA-POIANA BRASOV

Va invitam sa va petreceti timpul liber in mijlocul naturii, intr-o locatie aleasa si de celebra actrita Nicole Kidman.
Vila noastra ofera clientilor camere de lux, confortabile, foarte spatioase, ideale pentru relaxare in timpul dumneavoastra liber. Barul, terasa, livingul, parcarea acoperita si descoperita, sala de fitness cu sauna si hidromasaj si de asemenea restaurantul sunt disponibile pentru a face sederea dumneavoastra cat mai placuta, in fiecare sezon al anului.
Indiferent de anotimp, la Vila Daria veti simti frumusetea muntelui.
Gazda Vilei Daria, Elena, se va asigura ca sederea dumneavoastra sa fie cat mai placuta, in fiecare sezon al anului.

Situata la o distanta de 12 km de orasul Brasov, statiunea Poiana Brasov are cel mai inalt grad de dotare din Carpatii romanesti. Statiunea dispune de un climat de adapost, odihnitor. Aerul este curat, nepoluat, iar cantitatea de radiatii solare este mai mare decat in Depresiunea Brasovului. Iarna are un numar redus de zile cu ceata si un strat de zapada stabil, favorabil practicarii schiului si sporturilor de iarna.


Moduri de acces

1. Brasov – Poiana Brasov (12km)
Dupa parcurgerea drumului de 12 km, la intrarea in statiune, se coboara spre sectorul central al statiunii, iar dupa 200 m se ajunge la un parcaj mare, in marginea caruia este situata statia terminus a liniei de autobuze 20. La 50 de m de statia terminus (langa restaurant Capra Neagra) se afla o intersectie: spre dreapta se ajunge la Vila Daria, trecand pe langa lac si restaurantul Sura Dacilor. Strada care duce la Vila Daria este paralela cu intrarea la restaurantul Sura Dacilor.


2. Risnov – Poiana Brasov (11 km)
Traseul porneste din centrul orasului Risnov si se indreapta spre est pe strada Cetatii. Urcand in lungul Vaii Cetatii, soseaua trece pe langa un popas, apoi pe langa restaurantul Cetate si un strand (1 km de centru). Dupa cei 11 km, se intersecteaza soseaua Brasov – Poiana Brasov. Spre stanga se coboara in Brasov, iar spre dreapta se ajunge la Vila Daria, urmand traseul nr. 1.
REZERVARI
INFORMATII

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s