blogbrasov / brasov / CAZARE / cetate / circuit touristic / dragus / piata sfatului / poiana brasov / Postavaru / RESTAURANT / ski

Evitaţi nebunia din Poiana Braşov şi Predeal şi mergeţi la schi la Drăguş

schi dragusAmatorii de schi trebuie să ştie că pot scăpa de îmbulzeala din staţiunile consacrate pentru sporturile de iarnă şi pot merge la Drăguş, localitate situată la cinci kilometri de Mănăstirea Sâmbăta.
schi dragus2DIGITAL CAMERAÎn zona „Motul Dragusului“, langa Fantanita parintelui Arsenie Bocca, a fost amenajata o partie de schi moderna si dotata cu tunuri de zapada, teleschi si iluminat nocturn, inaugurată în data de 4 ianuarie 2010. Partia are o lungime de 500 de metri si porneste de la altitudinea de 1.000 de metri. Turistii care au incercat-o au fost multumiti de calitatea sa.
Domeniul schiabil de lângă mănăstire este dotat cu telescaun, tunuri de zăpadă şi chiar şi nocturnă. Cei care nu au schiurile la ei nu trebuie să îşi facă probleme, deoarece există şi un centru de închirieri, unde preţul pentru un echipament complet este de 25 de lei.
Totodată, pentru patru urcări cu teleschiul, turiştii nu trebuie să scoată din buzunar decât 10 lei sau 25 de lei pentru zece urcări.
DIGITAL CAMERAMomentan, stratul de zăpadă nu este foarte consistent şi din cauza temperaturilor ridicate nu au putut funcţiona nici tunurile. În ultimele zile, pârtia a fost folosită mai mult pentru săniuş, dar sperăm ca de Revelion să avem mai multă zăpadă“,a declarat Ioan Sofonea, administratorul complexului turistic de la Drăguş, pentru Adevărul.
Cei care ajung în zonă, au însă, la dispoziţie un patinoar natural de 650 de metri pătraţi. Taxa de intrare este de opt lei şi include şi patinele, iar timpul nu este limitat. Cei care vin cu patinele de acasă vor achita doar cinci lei.

sursa:http://newsbv.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s