cabana postavaru / cai de acces / cristianul mare / culmea crucurului / drumul rosu / pietrele lui solomon / poiana brasov / poiana drester / poiana nisipului / poiana stechil / poiana trei fetite / Postavaru / Uncategorized

Copiii au reducere 50% pe pârtiile de schi din Poiana Braşov

In sezonul de schi care va începe spre sfârşitul lunii decembrie, copiii vor avea parte de o serie de facilităţi. Primarul George Scripcaru ne-a declarat ieri că picii care au până în şase ani vor putea urca cu instalaţiile de transport pe cablu gratuit, iar copiii până la 14 ani vor plăti doar jumătate din costul cartelelor. Mai mult, dacă cei mici vor veni în grupuri organizate de cel puţin 10 vor mai primi o reducere de 50% din reducerea aplicată anterior, astfel că vor plăti doar 25% din costul cartelelor. Tarifele pentru instalaţiile pe cablu se păstrează la nivelul celor de anul trecut, astfel că o urcare simplă sau o coborâre simplă, cu telecabinele şi telegondola, adulţii plătesc 19 lei, iar copiii sub 12 ani 10 lei, iar pentru o urcare şi o coborâre adulţii au de achitat 30 de lei, iar pentru copiii care au sub 12 ani se vor plăti 15 lei.
Probe la noile instalaţii
La noile instalaţii de transport pe cablu din Poiana Braşov, în aceste zile, de realizează probele cu greutăţi. „Telecabinele şi teleschiurile sunt umplute cu saci cu nisip, având o greutate aproape de limita maximă admisă, pentru a vedea cum se comportă instalaţiile. Operaţiunea face parte din procedura de autorizare a acestor instalaţii”, ne-a declarat George Scripcaru. Instalaţiile care sunt acum în probe sunt cele noi realizate în această toamnă, respectiv „Ruia” cu o lungime de 1,1 kilometri şi o capacitate de transport de 2.400 de persoane pe oră şi „Lupului” cu o lungime de 820 de metri şi o capacitate de transport de 1.600 de persoane pe oră.
Reclame

3 gânduri despre „Copiii au reducere 50% pe pârtiile de schi din Poiana Braşov

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s