brasov / cetatea rasnov / cristian / film / kevin costner / poiana brasov / rasnov

Kevin Costner face zilnic naveta Poiană – Râşnov

Starul de la Hollywood vrea să se ţină cât mai departe de ochii lumii.Celebrul actor de la Hollywood, Kein Costner, a ajuns deja la platoul de filmare de la Râşnov, cu toate că primele cadre cu el vor fi trase abia din această săptămână. Cazat în Poiana Braşov, actorul face „naveta” până la Cheişoara, în pădure, pentru a se asigura că lucrurile merg bine.
Ba chiar, între timp, starul a trecut şi pe la un laborator de analize din Braşov, pentru un control medical, prevăzut de contractul semnat cu firma de producţie. Peste tot unde ajunge, actorul face senzaţie, aşa că şi asistentele de la laborator au fost extrem de impresionate de vizita lui Costner. 
Producător şi actor în rol principal în pelicula „Hatfields & McCoys”, Costner a probat, în week-end, costume, dar a stat de vorbă, pe îndelete, şi cu actorii. 
În tot acest timp, în oraşul Râşnov, locuitorii visează să ajungă mai aproape de actorul pe care-l văd doar la televizor. Unii dintre ei vor avea şansa aceasta, pentru că echipa de producţie caută figuranţi. 
3.000 de euro, pentru 5 zile de filmare
Pentru scenele pe care starul vrea să le filmeze în cabanele amenajate pe drumul forestier din judeţul Braşov, Regia Pădurilor va încasa 3.000 de euro. Contractul de închiriere este încheiat pentru o perioadă de 5 zile, respectiv 5 octombrie, potrivit cancan.ro. Kevin Costner va filma la Râşnov atât în aer liber, cât şi în spaţii special amenajate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s