brasov / strada lunga

Străzile Lungă şi N. Iorga vor fi „legate” printr-o nouă stradă

Străzile Lungă şi N. Iorga vor fi „legate” printr-o nouă stradă
 

Crearea noii artere se va realiza odată cu consolidarea străzii Mihai Eminescu, fiind demarată deja licitaţia pentru atribuirea lucrării evaluate la 2,58 milioane de lei

Primăria municipiului Braşov a lansat procedura de licitaţie pentru consolidarea străzii M. Eminescu şi realizarea unui acces între str. Lungă şi str. M. Eminescu de la intersecţia cu str. Furcii. Firma care va câştiga licitaţia de execuţie a acestei lucrări va trebui să realizeze şi expertiza tehnică a zidului de sprijin, şi întregul proiect tehnic cu cele două componente. Valoarea totală estimată a proiectului este de 2,58 milioane de lei, dar atribuirea lucrării se va face prin alegerea ofertei cu preţul cel mai scăzut.
Firmele interesate pot depune ofertele până la data de 12 septembrie şi, pentru a participa la licitaţie, pe lângă alte câteva condiţii pe care trebuie să le îndeplinească, trebuie să depună şi o garanţie de 25.806 lei.
Noua stradă care va fi creată va face legătura între str. N. Iorga şi str. Lungă, prin str. M. Eminescu, şi va străpunge str. Lungă prin curtea Dentalmed, unde va fi amenajată şi o parcare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s